Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Condensatie Velux raam

Condensatie Velux raam

Zoals u wellicht weet zijn wij bij Glashandel Sloos groot fan van het merk Velux. De topproducten van Velux hebben altijd een strak design dat past bij iedere woning. Met een dakraam van dit merk haalt u gegarandeerd veel daglicht en frisse lucht in huis en dit geeft een prettige leefsfeer. Naast de uiterlijke voordelen van een Velux dakraam, zorgt het ook voor een veilige leefomgeving. U bent namelijk beschermd tegen weersomstandigheden en inbraak. Een groot voordeel van Velux ramen is de ventilatiefunctie. Condensatie aan de binnenkant van een raam wordt veroorzaakt wanneer de luchtvochtigheid in een ruimte erg hoog is. Vaak komen deze problemen voor in de winter, wanneer het buitenshuis erg koud en binnen juist lekker warm. Ruimtes zoals de badkamer, slaapkamers en zolders moeten goed geventileerd worden, zodat er minder condens ontstaan. Met een Velux raam is condensatie binnenshuis verleden tijd!

De topservice van Glashandel Sloos

Heeft u veel last van condens aan de binnenkant van uw ramen, met een Velux raam vermindert u condensatie in deze vorm. Glashandel Sloos heeft veel ervaring met het zetten, vervangen en repareren van Velux ramen. Wanneer u glasschade heeft, wilt u natuurlijk dat dit snel verholpen wordt. Onze specialisten staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Bij schade kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen, wij zullen het probleem analyseren en het verhelpen met de juiste oplossing. Vaak kan dit dezelfde dag nog!

Condensatie voorkomen met een Velux raam

Bent u geïnteresseerd in een Velux raam, omdat u condensaties binnenshuis voorkomen wil? Of heeft u een lek raam of een kapot dakvenster? Voor alle problemen uit deze categorie bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Neem contact met ons op of vraag een online offerte aan via onze website. Wij analyseren het exacte probleem, geven u een prijsindicatie en vervolgens gaan wij met veel expertise aan de slag. Binnen no-time is uw glasschade verholpen!

Condensatie Velux raam

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: