Direct contact?

stuur een e-mail naar: info@glashandelsloos.nl of bel naar 071 52 33 078

Glasschade? Snel gebeld is snel hersteld!

Condensatie dubbel glas

Last van condensatie dubbel glas?

Glashandel Sloos is gespecialiseerd in levering, installering en reparatie van dubbel glas. Wij zijn namelijk een groot voorstander van dubbel glas, omdat er vele voordelen aan zitten ten opzichte van enkel glas.

Ten eerste is dubbel glas beter voor uw energiekosten, omdat de warmte beter binnen blijft. Uw wooncomfort stijgt, omdat ons dubbel glas geluidswerend is. Ten slotte werkt dubbel glas ook inbraakwerend, waardoor u met een veiliger gevoel thuis bent.

Condensatiecondensatie dubbel glas

Dubbel glas is dus een goede keus en kent vele voordelen. Het kan echter gebeuren dat u last krijgt van condensatie. Condensatie dubbel glas kent verschillende oorzaken. Meestal ontstaat de condensatie dubbel glas omdat er niet goed genoeg geventileerd wordt.

Condens aan de buitenzijde van het glas ontstaat, net als bij de kamerzijde, bij een lage buitentemperatuur en een hoge luchtvochtigheid in de woning. Meestal verdwijnt deze condens gedurende de dag omdat de temperatuur iets stijgt.

Condens aan de binnenzijde van het glas is lastiger, omdat dit meestal veroorzaakt wordt door een lek. Het dubbel glas moet dan vaak vervangen worden. Maar dit treedt bij goed dubbel glas niet vaak op, dus is het onwaarschijnlijk dat u hier last van krijgt.

Heeft u last van condensatie dubbel glas?

Als u toch last heeft van condensatie dubbel glas, kunt u het beste contact opnemen met ons. Glashandel Sloos is een gespecialiseerde glashandel. Wij kunnen dan kijken hoe we uw probleem het beste op kunnen lossen en eventueel het glas vervangen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

Heeft u nog vragen?

Mail info@glashandelsloos.nl gerust. Voor een vrijblijvende afspraak of voor een offerte. U kunt ons natuurlijk ook bellen. Ons telefoonnummer is: 071 – 52 33 078.