Direct contact?stuur een e-mail of bel naar:

Condens Velux dakraam

Condens Velux dakraam

Velux ontwerpt en produceert al zo’n 75 jaar dakvensters en ramen van topkwaliteit. Bij Glashandel Sloos werken wij heel graag met de producten van Velux. De dakvensters hebben altijd een goede ventilatiefunctie, waardoor er minder condensatie plaatsvindt aan de binnenkant van het raam. Binnenshuis ontstaat condens vaak door de hoge luchtvochtigheid in bepaalde ruimten in het huis, bijvoorbeeld in badkamer, slaapkamer of op zolder. Juist in deze ruimten is het erg belangrijk om goed te ventileren. Met een Velux dakraam maakt u een einde aan condens aan de binnenkant van uw ramen. Naast de goede ventilatiefunctie, heeft Velux vele andere voordelen. Zo biedt het veiligheid tegen weersomstandigheden en inbraak en zijn de dakvensters gemakkelijke in gebruik. Met een Velux dakraam bent u verzekerd van een grote hoeveelheid daglicht en frisse lucht in uw woning.

Glashandel Sloos helpt u uit de brand

U vermindert de vorming van condens met een Velux dakraam. Het is daarom een goede keuze om Velux dakvensters te laten installeren in uw woning. Hiervoor kunt u terecht bij Glashandel Sloos! Wij hebben jarenlange ervaring met het plaatsen, repareren en vervangen van Velux producten. Daarnaast zijn wij dé expert op het gebied van glasschadeherstel in welke vorm dan ook. Wij werken uitsluitend met de beste materialen en staan voor snel, maar kwalitatief werk. Voor elk probleem vinden wij een passende oplossing!

Condens is verleden tijd met een Velux dakraam

Wilt u graag een Velux dakraam laten plaatsen om condens in uw woning te verminderen? Hiervoor bent u bij Glashandel Sloos aan het juiste adres! Samen met onze eigen werknemers en zelfstandige professionals uit de glasbranche vormen wij een topteam en wij helpen u met veel plezier en specialisme verder. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust even contact met ons op, dit kan telefonisch of per mail. Ook kunt u een online offerte aanvragen via onze website.

Condens Velux dakraam

Glaswerkzaamheden

Keuken achterwanden

Keukenachterwanden (Lacobel) in iedere gewenste kleur voor uw keuken!

Cabine glaswanden

Wij leveren ook glaswanden voor douche en stoomcabines.

Maatwerk spiegels

Wij maken spiegels geheel op maat, in alle vormen en maten.

Woning isoleren

Isoleer uw woning door het plaatsen van HR+ en HR++ glas.

Brandwerend glas

Brandwerend glas geeft zekerheid en biedt extra veiligheid.

Ventilatie techniek

Ventilatie techniek met glasroosters.

Vraag direct een offerte aan!

    Betreft:

    Bestanden uploaden: